Задържаха представящият се за бизнесмен и архитект Тони Иванов, по-известен като

...
Задържаха представящият се за бизнесмен и архитект Тони Иванов, по-известен като
Коментари Харесай

Арестуваха Тони Иванов - Парфюма, свързван с Къро

Задържаха представящият се за предприемач и архитект Тони Иванов, по-известен като Тони Парфюма, заяви Българска национална телевизия.

Името му е обвързвано с Красимир Каменов - Къро и следствието на проведена незаконна група, което някогашният основен прокурор Иван Гешев разгласи през март.

От няколко месеца Иванов е разгласен за търсене с Европейска заповед за арест.

Тони Парфюма е обвинен за присъединяване в проведена незаконна група, ръководена от разстреляния в ЮАР Красимир Каменов-Къро и неговия прокурист в България Дилиян Георгиев.

Тони твърдеше, че не познава Къро и не е правил закононарушения, а прокуратурата и Министерство на вътрешните работи са подхвърлили опиати и движимости в къщата му в полите на Витоша, в която живеел чартърен. Впрочем там бе открит и лист с имена на магистрати, озаглавен “Вредители за уволнение ”.

Тони Парфюма е апетитен и като рисково непосредствен на финансовия министър Асен Василев, само че адвокатка на “архитекта ” твърдеше пред медиите, че двамата не се познават, макар че техните контакти са известни на половин София.

Не е ясно по кое време Тони се е прибрал от Испания, само че столичните криминалисти са го заловили в региона на “Бистришко шосе ”. Предаден е на следствието, само че през днешния ден от прокуратурата резервираха безмълвие дали поддържат обвиняванията си и ще го оставят ли за 72 часа зад решетките, написа Труд.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР